Meel voor bruinbrood
Glutenvrij, lactosevrij, bron van vezels
Ingredienten:
Maiszetmeel, aardappelzetmeel, appel vezels, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, suikerbietenvezels, dextrose, gejodeerd zout, ZOETE LUPINEMEEL, suiker, rijsmiddel: E450, E500, E341
Kan sporen bevatten van ei, soja, noten en sesam.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie |
757 kJ / 180 kcal |
Vet |
0,2 gram |
waarvan verzadigd |
0 gram |
Koolhydraten |
43 gram |
waarvan suikers |
2 gram |
Vezels |
4 gram |
Eiwit |
1,9 gram |
Zout |
1,06 gram |
Gebruik
Bereiding broodbakmachine:
450 gram meel, 425 - 450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Voeg alle ingredienten samen en start de broodbakmachine. Kies voor het glutenvrije programma (wij adviseren maximaal 1 keer kneden, 1 keer rijzen, 1 keer bakken)
Bereiding oven:
450 gram meel, 425 - 450 ml water, 7 gram droge gist (niet inbegrepen).
Voeg alle ingredienten samen en mix voor ongeveer 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik en laat het rijzen voor ongeveer 35 minuten, tot het deeg aan de rand van het blik komt . Zet het deeg in een voorverwarmde oven van 200°C en laat het 45 minuten bakken. Na het bakken het brood, af laten koelen op een rooster onder een droge doek voor ongeveer 1 uur.
Fabrikant
Consenza BV
Postbus 85
3890 AB Zeewolde