Lavandin

Lavandin

Primavera
Inhoud:
5ml
6,95
primavera
41e2a7e4-a787-4177-b10b-6e018801b8ff
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

Hulp nodig?  Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: Je wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. We zullen hierover indien nodig contact met je opnemen.

Productomschrijving

Er is op dit moment nog geen beschrijving voor dit product

Specificaties

Maat/inhoud: 5ml
Productnaam Lavandin
Merk Primavera
EAN 4086900105416
Artikelnummer 1303098
Inhoud 5ml

Meer informatie

Lavandin is een hybride van fijne lavendel, die wordt gekweekt in stekken; "Vader" is de Speiklavender, "Moeder" is Lavendel. Lavandin is groter en bossiger dan de echte lavendel, heeft een hoge olieopbrengst, wordt in de laaglanden verbouwd en kan daarom machinaal geoogst worden. Lavandin wordt in de natuurgeneeskunde gebruikt om huidproblemen te behandelen, voor baden, kompressen en om de binnenlucht te verbeteren.

De kruidachtige verse etherische olie lavandin demeter is meer stimulerend en activerend dan echte lavendel. Het is ideaal voor het desinfecteren en neutraliseren van geuren. Op fysiek niveau heeft het een activerend effect en is daarom een interessante etherische olie voor sporters. Het heeft ook een tonisch effect op de huid, daarom wordt het ook gebruikt in adermengsels. We verkrijgen onze essentiële lavandinolie van onze biologische teeltpartner in Italië, Piemonte, in gecontroleerde biodynamische kwaliteit.

Lavandin BIO is een etherische olie, heeft een ontspannend geurprofiel met neutraliserende, verfrissende en reinigende eigenschappen.

Ingredienten
Lavandula Intermedia Oil * Org, Geraniol **, Limonene **, Linalool **
* van biodynamische teelt
** natuurlijke componenten van de etherische olie

Gebruik
Gezichtsverzorging: voeg max 9 druppels toe aan 50 ml biologisch verzorgende olie.
Diffuser: start met 5 tot 7 druppels op 200 ml. Je Meer of minder erin doen en volledig naar eigen persoonlijke wens aan te passen.

Niet onverdund gebruiken. Contact met huid en slijmvlies vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Fabrikant
Novaro Pharma
Nieuwe Kanaal 31
6709 PB Wageningen

Over Primavera

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border