Actie
Gorse / gaspeldoorn

Gorse / gaspeldoorn

Bach
Inhoud:
20ml
12,29 8,99 je bespaart 27%
bach
34e6ca5d-d364-429a-8ca7-984e9ee7c487
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland

Volumekorting

vanaf 1 stuks €8,99 p/stuk
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

Hulp nodig?  Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Gorse is de remedie voor mensen die het niet meer zien zitten. Gorse (gaspeldoorn) staat voor een graad van somberheid die nog een stuk verder gaat dan die van Gentian, omdat de mensen van Gorse halsstarrig weigeren zich te laten aanmoedigen, overtuigd als ze zijn dat het allemaal hopeloos is. Wanneer deze mensen ziek worden, denken ze meteen dat het ongeneeslijk is en dat er niets aan te doen valt. Desondanks heeft Dr Bach Gorse geclassificeerd als een remedie voor onzekerheid, en niet samen met Sweet Chestnut als een middel tegen wanhoop. Daaruit blijkt dat het grootste probleem bij mensen van Gorse het verlies van vertrouwen is: als we er toe kunnen worden overgehaald dingen in een ander perspectief te zien, betekent dat meestal toch een stap vooruit. En daar helpt Gorse bij. De beschrijving van Edward Bach: Een sterk gevoel van hopeloosheid, men heeft het geloof opgegeven dat er nog veel aan te doen valt. Deze mensen proberen af en toe best wel een behandeling uit, omdat ze zich daartoe hebben laten overreden of om anderen een plezier te doen, maar verkondigen tegelijk omstandig dat er voor hen weinig hoop op verlichting is.

Specificaties

Maat/inhoud: 20ml
Productnaam Gorse / gaspeldoorn
Merk Bach
EAN 741273005438
Artikelnummer 1013057
Inhoud 20ml

Meer informatie

Bach Gorse / gaspeldoorn

Kruidenpreparaat

Ingredienten
Alcohol 27 vol. %, tinctuur van gaspeldoorn bloesem.

Gebruik:
2 Druppels mengen in een glas water (100 ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag.
Maximaal 20 druppels per dag. 

Fabrikant
A. Nelson & Co Ltd.
Londen, Verenigd Koninkrijk
Distributeur Benelux
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN  Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border