Nocciolata Chocolade hazelnootpasta bio
Biologische cacao- en hazelnootpasta. Zonder palmolie.
Ingrediënten
Rietsuiker*, HAZELNOOTpasta* 18,5%, zonnebloemolie*, magere MELKpoeder*, magere cacaopoeder* 6,5%, cacaoboter*, emulgator: SOJAlecithine*; vanille-extract*.
Kan sporen bevatten van: amandelen, walnoten, pistachenoten.
*Biologisch
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
2270 kJ / 544 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
32 gram
5,7 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
54 gram
51 gram |
Vezels |
3,6 gram |
Eiwitten |
8,1 gram |
Zout |
0,12 gram |
Bewaren
Op kamertemperatuur bewaren.
Fabrikant/distributeur
Rigoni di Asiago S.r.l.
Via Oberdan 28
36012 Asiago
Italië