Gezondheidsadvies

Advies over gezondheid(sproducten)Contact opnemen
U kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw gezondheid, maar ook over specifieke gezondheidsproducten. U kunt ons bellen, e-mailen of gewoon langskomen in de winkel. Tijdens openingstijden van de winkel mag u er vanuit gaan dat u binnen 1 werkdag antwoord krijgt op uw vraag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kennis van gezondheid(sproducten)
Als gezondheidswinkel onderscheiden wij ons, doordat al onze medewerk(st)ers over relevante kennis van gezondheid in het algemeen en over specifieke gezondheidsproductenin het bijzonder beschikken. Het grootste deel van onze medewerk(st)ers heeft bijvoorbeeld opleidingen op het gebied van drogisterij, orthomoleculaire geneeskunde, voeding- en dieetleer, etc. gevolgd. Daarnaast volgt iedere medewerk(st)er jaarlijks gemiddeld 5 extra dagen aan aanvullende opleiding op ons vakgebied.

Gezondheidscentrum Oosterhout
Broeders Gezondheidswinkel is tevens eigenaar van Gezondheidscentrum Oosterhout, dat onder hetzelfde dak gevestigd is. Voor meer informatie kijk op www.gezondheidscentrumoosterhout.nl. In dit voor Oosterhout en wijde omgeving unieke gezondheidscentrum houden op dit moment zo’n 15 artsen en therapeuten praktijk, die zich met name richten op complementaire, niet-reguliere, natuurlijke of alternatieve geneeswijzen. Alle artsen en therapeuten zijn aangesloten bij een beroepsvereniging en dat betekent dat de consulten en/of behandelingen in principe worden vergoed door de ziektekostenverzekering. In het geval van bijzondere, ingewikkelde of complexe vragen rondom uw gezondheid, kunnen wij altijd een beroep doen op één van de artsen of therapeuten in het gezondheidscentrum.

Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel