Twello's boerenbruin glutenvrije broodmix
Ingrediënten:
Maïszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), quarpitmeel, MELKPOEDER, inuline, aardappelglucose, caramel, stabilisator: calciumcarbonaat, raapzaadvet, appelvezels.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1470kj / 351 kcal
Eiwitten 2,69g
Koolhydraten 78,5g
Vet 1 g
- waarvan verzadigd 0 gram
Koolhydraten 81,4 gram
- waarvan suikers 0,1 gram
Eiwitten 2,3 gram
Vezels 3,2 gram
Zout 0 gram
Bereiding:
Recept:
450 ml Lauw (max 25°C) water
50 gram margarine of 2 eetlepels olie OF 20 gram broodverbeteraar
8 gram suiker
4 gram zout OF broodaroma
500 gram broodmix
4 gram gedroogd gist (voor in de broodmachine) OF
7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven)
In bovenstaande volgorde in mengkom/bakblik doen.
Oven: Daarna max. 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht) voor 35 - 45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French
Fabrikant:
Glutenvrij Le Poole
|
|
|
Koppelstraat 45
|
|
|
7391 AK Twello
|