Ontharingscreme normale huid

Ontharingscreme normale huid

Veet
Inhoud:
90ml
5,99
veet
0157fd0a-95b6-45b3-8462-5c874790006a
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,- (NL)

   

Hulp nodig?  Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: Je wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. We zullen hierover indien nodig contact met je opnemen.

Productomschrijving

Veet Ontharingscreme 

Specificaties

Maat/inhoud: 90ml
Productnaam Ontharingscreme normale huid
Merk Veet
EAN 3059944026307
Artikelnummer 1232436
Inhoud 90ml

Meer informatie

Veet Ontharingscreme 
Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

- Tot 7 dagen zachtheid

Ingredienten
Aqua, Urea, Potassium thioglycolate, Paraffinum liquidum, Cetearyl alcohol, Calcium hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Magnesium trisilicate, Potassium hydroxide, Parfum, Propylene glycol, Lithium magnesium sodium silicate, Butyrospermum parkii butter, Sodium gluconate, Limonene, Acrylates copolymer, Hydrated silica, Hexyl cinnamal, Linalool, CI 77891

Gebruik
Geschikt voor gebruik op de benen, armen, oksels en bikinilijn.

Breng de crème direct met de spatel in regelmatige laagjes aan, om de haartjes te bedekken.
Laat de crème gedurende 3 minuten inwerken en neem de tijd nauwkeurig op, verwijder deze daarna voorzichtig met de spatel door eerst te testen op een klein plekje. Als de haartjes makkelijk loslaten, kun je de rest van de crème verwijderen. Afhankelijk van het soort beharing kan het nodig zijn de crème iets langer in te laten werken. NOOIT langer dan 6 minuten totaal op de huid laten zitten.
Spoel je huid na gebruik overvloedig met water en droog af.

Bewaar de buitenste verpakking voor de volledige voorzorgmaatregelen en gebruiksaanwijzingen.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing
Niet geschikt voor gebruik op het hoofd, gezicht, ogen, neus, oren, anale en genitale zones en tepels of andere lichaamsdelen.
niet gebruiken op spataderen, littekens, moedervlekken, vlekkerige, beschadigde, geïrriteerde of zonverbrande huid of een huid die al eerder een allergische reactie heeft vertoond bij het gebruik van ontharingscrèmes.
Laat altijd 72 uur tussen ontharingsbeurten. Raadpleg voor gebruik je huisarts als je een behandeling ondergaat die de hid kan aantasten, als je huidproblemen hebt of als je een aandoeing hebt die de huid kan aantasten.
Test de reacite van je huid voor hetontharen door de creme op een klein deel van de zone aan te brengen die je wilt ontharen, volgens de gebruiksaanwijzing. Als er na 24 uur geen ongewenste reactie is ontstaan kan je beginnen met ontharen. 
Als de huid tijdens het gebruik prikt of erg pijnlijk is, verwijder de crème dan meteen en spoel goed af met water. Raadpleeg een arts als het branderige gevoel aanhoudt.
Na het ontharen kan uw huid extra gevoelig zijn. Probeer na gebruik niet te krabben.
Wij adviseren om na het ontharen 24 UUR te wachten alvorens deodorant, parfum, geparfumeerde producten of zelfbruinende producten te gebruiken of te gaan zwemmen of zonnen.
In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking tonen.
Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.
Bevat alkali en thioglycolaten.
Dit product kan oppervlakken glad maken.
Vermijd contact met andere materialen en oppervlakken.

 

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

Veet Ontharingscreme 
favorite_border