Thermometer met flexibele punt

Thermometer met flexibele punt

Idyl
Inhoud:
1st
6,35
idyl
2acc44ab-863a-4da8-bda5-c18a3311a639
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

Hulp nodig? Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Thermometer met flexibele punt, inclusief batterij.

Specificaties

Maat/inhoud: 1st
Productnaam Thermometer met flexibele punt
Merk Idyl
EAN 8717473112971
Artikelnummer 1208125
Inhoud 1st

Meer informatie

Thermometer met flexibele punt, inclusief batterij.

Bij ziekte is het belangrijk om de lichaamstemperatuur regelmatig te controleren. Maar ook bij baby's moet de temperatuur goed bijgehouden worden. Dan is het prettig een koortsthermometer te hebben die handig is in gebruik en waarmee in één oogopslag de juiste temperatuur wordt weergegeven.

De digitale koortsthermometer van Idyl is een zogenaamde maximumthermometer. Dat wil zeggen dat de hoogst gemeten temperatuur al na 60 seconden wordt weergegeven. De laatst gemeten waarde wordt telkens opgeslagen en is af te lezen op het LCD-scherm op de thermometer. De thermometer heeft een meetbereik van 32,0 tot 43,9 graden Celcius. Bovendien heeft deze thermometer een koortsalarm en een functietest. De koortsthermometer heeft een flexibele meetpunt en wordt geleverd inclusief batterij.

Toepassing
De thermometer is uitsluitend geschikt voor het meten van de temperatuur van het menselijk lichaam. Deze thermometer is een maximumthermometer, d.w.z. de temperatuur wordt al na 60 seconden weergegeven. De laatst gemeten waarde wordt telkens opgeslagen.

Koortsalarm: Als er een lichaamstemperatuur boven 37,5ºC wordt gemeten, dan waarschuwt het apparaat u met een snelle alarmtoon en een knipperend display.

Weergave van de laatst gemeten waarde: Wanneer bij het inschakelen de O/I toets langer dan 3 seconden wordt ingedrukt, wordt de laatst gemeten waarde op het display aangegeven. Zodra de O/I toets wordt losgelaten, is het apparaat klaar om te meten.

Functioneringstest: Het correcte functioneren van de thermometer wordt telkens bij het inschakelen automatisch gecontroleerd. Alle segmenten verschijnen en vervolgens LºC. Wanneer een functiestoring (meetnauwkeurigheid) wordt geconstateerd, wordt op het display 'ERR' (error = fout) weergegeven.

Maximumthermometer + Meetbereik: 32,0ºC tot 43,9ºC. + Meetpreciesie: 0,1ºC tussen 35,5ºC tot 42,0ºC bij een omgevingstemperatuur van 18ºC tot 28ºC.
+ Zelftest: automatische interne controle op de testwaarde 37,0ºC. Bij een afwijking > 0,1ºC wordt 'Err' weergegeven.

Aanwijzing voor het gebruik
Om de thermometer in te schakelen op de I/O toets. Een kort signaal geeft aan dat de thermometer is 'ingeschakeld'. Gelijktijdig volgt een segmenten (controle van alle segmenten op het display en een intensieve functioneringstest).
Vervolgens verschijnt indien de temperatuur van de sensor minder dan 32ºC is een 'L' en 'ºC' knippert gedurende de gehele meettijd. Na ca. 60 seconden is de meting verricht.
Bij orale of rectale meting wordt de eindtemperatuur bij benadering na ca. 60 seconden weergegeven, vanaf dat punt verandert de temperatuur nog maar weinig. Bij de axillaire meetmethode (onder de arm) moet een meetduur van 5 tot 10 minuten worden aangehouden. De signaaltoon kan dan herhaaldelijk klinken. Omdat het contact tussen temperatuursensor/oksel slechter is dan bij orale en rectale meting, verloopt de stijging van de temperatuur langzamer, wat leidt tot dit effect.
Na de meting blijft de gemeten temperatuur op het display staan totdat de temperatuurmeter wordt uitgeschakeld. Schakel het apparaat na gebruik uit door kort op de I/O toets te drukken. Daarbij hoort u de signaaltoon weer. Indien het apparaat niet wordt uitgeschakeld, klinkt de signaaltoon na ca. 8 minuten en schakelt het apparaat vanzelf uit.

Meetmethoden: in de mondholte (oraal). In de mondholte zijn kleine temperatuurschommelingen van meting tot meting normaal. In de anus (rectaal); dit is de zekerste methode. Ze is bijzonder geschikt voor zuigelingen en kleine kinderen. De thermometerpunt wordt voorzichtig 2-3 cm ver in de anus gestopt. Meettijd: max. 60 seconden. Onder de arm (axillair); deze meetmethode leidt vanuit medisch oogpunt tot onnauwkeurige waarden. Ze is daarom niet geschikt voor de uitvoering van precieze metingen. De thermometer kan gereinigd en ontsmet worden met behulp van een alcoholwatje.

Waarschuwing
De thermometer bevat kleine onderdelen (batterijen etc.), die door kinderen ingeslikt zouden kunnen worden. Bewaar de batterijen en de thermometer daarom buiten bereik van kleine kinderen. Wanneer er een batterij of ander deel is ingeslikt, moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd. De bijgesloten batterijen mogen niet geladen of met andere middelen gereactiveerd, uit elkaar gehaald, in het vuur gegooid of kortgesloten worden. Laat de thermometer niet vallen en open hem niet (met uitzondering van het batterijvakje om de batterijen te vervangen.

Bewaaradvies
Bescherm de thermometer tegen zonlicht en temperaturen boven 50ºC.

Fabrikant
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border