Quinoa glutenvrije broodmix
Ingrediënten:
Maiszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), quinoameel, E412, MELKPOEDER, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie |
1483,3 kJ / 354,2 kcal |
Vetten |
1,9 gram |
waarvan verz. vet |
0 gram |
enkelv. onverz. vet |
0 gram |
meerv. onverz. vet |
0 gram |
Koolhydraten |
77,7 gram |
waarvan suikers |
0,1 gram |
Eiwitten |
4,4 gram |
Zout |
0 gram |
Voedingsvezel |
3,3 gram |
Gebruik
Recept:
450 ml lauw (max 25°C) water
50 gram margarine of 2 eetlepels olie OF 20 gram broodverbeteraar
8 gram suiker
4 gram zout OF broodaroma
500 gram broodmix
4 gram gedroogd gist (voor in de broodmachine) OF
7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven)
In bovenstaande volgorde in mengkom/bakblik doen.
Oven: Daarna max. 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht) voor 35 - 45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French
Fabrikant:
Glutenvrij Le Poole
Koppelstraat 45
7391 AK Twello