Leerverf zitmeubel primer

Leerverf zitmeubel primer

HG
Inhoud:
200ml
9,59
hg
2ba49c34-dd49-4d03-93a5-3c3b98b0b997
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

Hulp nodig?  Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

Dankzij de nieuwe en revolutionaire verftechnologie van het HG leerverf concept maakt u in 4 stappen een geheel nieuwe bank of stoel!

Specificaties

Maat/inhoud: 200ml
Productnaam Leerverf zitmeubel primer
Merk HG
EAN 8711577060701
Artikelnummer 1004173
Inhoud 200ml

Meer informatie

HG leerverf primer is een noodzakelijke voorbehandeling voor alle kleuren van de HG leerverf collectie. HG leerverf primer zorgt voor een optimale hechting van de HG leerverf op het leer, Waardoor het makkelijk is op te brengen en een slijtvast eindresultaat geeft.

- Voorbehandeling voor HG leerverf
- Zorgt voor een optimale hechting

Gebruik
Voor het beste resultaat van HG  "leerverf primer" in combinatie met HG "leerverf" is het nodig om nauwkeurig te werk te gaan. Lees daarom vooraf deze gebruiksaanwijzing én de gebruiksaanwijzing voor HG "leerverf" geheel en aandachtig door. Voor het reinigen van het leer is spiritus nodig, dit wordt NIET bijgeleverd, dus APART aanschaffen indien
thuis niet in uw bezit.

Voorbehandeling van het leer: 
Reinig het te behandelen leer grondig met spiritus en gebruik hierbij schone doeken. Reinig met ronddraaiende bewegingen. Het oppervlak dient absoluut geheel vet- en vuilvrij gemaakt te zijn! Reinig daarom net zo lang totdat het leer geen vuil meer afgeeft. 

Repareren: 
Eventuele beschadigingen aan het leer, zoals bijvoorbeeld kleine gaatjes, krassen en andere oneffenheden (zoals craquele) kunt u eenvoudig repareren met behulp van HG "leerreparateur voor zitmeubels". Dit product is apart verkrijgbaar bij uw HG winkelier. HG "leerreparateur voor zitmeubels" is echter niet geschikt voor het opvullen van grote gaten en beschadigingen veroorzaakt door extreme veroudering, uitdroging etc. Aanbrengen van de HG "leerverf primer":
1. De HG "leerverf primer" voor gebruik goed schudden. 
2. Giet de HG "leerverf primer" in een schoon (= zonder verfresten) verfbakje. 
3. Breng de HG "leerverf primer" aan op het te verven leer m.b.v. een schuim verfroller. 1 laag is voldoende. 
4. Zorg ervoor dat geen plekjes worden overgeslagen. Het aanbrengen van de leerverf primer hoeft niet netjes te gebeuren, maar wees zeker niet te zuinig. 
5. De leerverf primer droogt glanzend op; hierdoor kan gemakkelijk bepaald worden of alle delen goed behandeld zijn. Gemiste delen alsnog behandelen. 
6. Na het aanbrengen van de HG "leerverf primer" de gebruikte materialen, zoals verfbakje, roller en kwastje goed schoonmaken met water. 
7. Wacht met verven totdat de leerverf primer volledig droog is, bij voorkeur 24 uur. 
8. Hierna kan begonnen worden met het aanbrengen van de HG "leerverf" (lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van HG "leerverf" geheel en aandachtig door)

Fabrikant
HG International BV
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border