Handboek gemmotherapie

Handboek gemmotherapie

Yours Healthcare
Inhoud:
boek
29,50
yours-healthcare
6d04cff4-8902-4b6d-a8ca-38e4d18a72aa
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,- (NL)

   

Hulp nodig?  Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: Je wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. We zullen hierover indien nodig contact met je opnemen.

Productomschrijving

Het handboek voor gemmotherapie is een verhelderend en rijk geïllustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie.

Specificaties

Maat/inhoud: boek
Productnaam Handboek gemmotherapie
Merk Yours Healthcare
EAN 9789080778443
Artikelnummer 1191373
Inhoud boek

Meer informatie

Het handboek voor gemmotherapie is een verhelderend en rijk geïllustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie. De gemmotherapie maakt gebruik van de embryonale weefsels van bomen en hun toepassing is verrassend veelzijdig.

In het handboek voor gemmotherapie vindt u een beknopte uiteenzetting over de definitie, de wetenschappelijke achtergrond, de bereiding en de dosering. Drieënvijftig uitgebreide monografieën met vooral een grondige weergave van de eigenschappen en de indicaties van de verschillende gemmotherapeutica, alsook de mogelijke combinaties vormen de hoofdmoot van het werk.

Daarnaast een overzicht van het werkingsgebied van de diverse gemmoterhapeutische middelen opgenomen en een repertorium met meer dan 280 aandoeningen en de passende gemmotherapeutica.

Het handboek voor gemmotherapie richts zich in het algemeen tot al wie belangstelling heeft voor natuurlijke geneeswijzen en in het bijzonder tot personen die met fytotherapie omgaan.

Over Yours Healthcare

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

Het handboek voor gemmotherapie is een verhelderend en rijk geïllustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie.
favorite_border