Fit met voedingssupplementen

Fit met voedingssupplementen

ORTHO COMPANY
Inhoud:
boek
30,80
ortho-company
e8782c8e-7b3b-4df1-86c4-9cd3077746b8
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

Hulp nodig? Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

De auteurs tonen aan dat de orthomoleculaire wetenschap een logisch uitvloeisel is van de grote ontdekkingen binnen de voedingswetenschap in de vorige eeuw.

Specificaties

Maat/inhoud: boek
Productnaam Fit met voedingssupplementen
Merk ORTHO COMPANY
EAN 9789076161242
Artikelnummer 1069833
Inhoud boek

Meer informatie

Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de geneeskunde. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire wetenschap volgens de principes van tweevoudig Nobelprijswinnaar dr. Linus Pauling. Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHOmoleculair Magazine en Fit met Voeding. Hij is tevens oprichter en oud-voorzitter van de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG) en ex-president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM, zetel Toronto). Voor andere boeken van zijn hand: www.gezondeboeken.nl.

Drs. Toine de Graaf is sinds 1989 als journalist gespecialiseerd in gezondheidszorg. Na dienstverbanden bij een tijdschrift en een dagblad, koos hij in 1996 voor een freelance bestaan. De Graaf is eindredacteur van Fit met Voeding en schrijft daarnaast voor diverse media, waaronder ORTHOmoleculair Magazine en het tijdschrift gezondNU.

e auteurs zijn groot voorstander van mediterrane voeding en het ‘oerdieet’. Omdat ons lichaam en onze genen gedurende miljoenen jaren aan deze voeding gewend zijn geraakt. De mens is ermee opgegroeid. Hoe anders is onze levensstijl nu. Hoe goed u ook eet en hoe verantwoord u ook leeft, de omstandigheden zijn sterk veranderd en ons lichaam en onze genen hebben dit niet bij kunnen benen. Daarom voedingssupplementen.

De doorsnee dokter heeft hier geen idee van. Zelden dat u met een gedegen voedingsadvies zijn spreekkamer verlaat. Hij schrijft liever medicijnen voor, zelfs als goede voeding en voedingssupplementen de oorzaak van de aandoening aanpakken, zeker bij het ouder worden. Al decennialang nemen medicijnen de plaats in van goede voeding. Toepassing van voedingssupplementen werd en wordt stelselmatig genegeerd.

De auteurs tonen aan dat de orthomoleculaire wetenschap een logisch uitvloeisel is van de grote ontdekkingen binnen de voedingswetenschap in de vorige eeuw. Het sluit volledig aan op het gedachtegoed van de grote ontdekkers van vitaminen. Deze tijdlijn met de orthomoleculaire wetenschap als ‘natuurlijk’ onderdeel kan zonder meer worden doorgetrokken naar de toekomst, met de afronding van het Humane Genoom Project als aanjager.

Het is voor uw gezondheid belangrijk deze achtergronden te kennen. Samen met de praktische kennis die dit boek u aanreikt, biedt het de mogelijkheid uw gezondheid weer in eigen hand te nemen.

Over ORTHO COMPANY

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border