Detox

Detox

Detoxner
Inhoud:
25st
34,44
detoxner
922984ed-d354-4cd2-9c3e-811925885b21
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
 • check

  Levertijd 1-2 werkdagen

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Avondbezorging mogelijk

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

Hulp nodig? Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: u wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. De beschikbare voorraad zullen we direct leveren, van het resterende maken wij een back order. De back order zal zo snel mogelijk gratis worden geleverd.

Productomschrijving

We leiden een druk leven wat voor de meesten mensen leidt tot vermoeidheid stress. Door ons drukke bestaan is wat we eten en drinken niet altijd de gezondste keuze. Deze factoren hebben een negatieve invloed op ons darmstelsel. Een goed werkend spijsverteringssysteem is belangrijk voor onze gezondheid en ons algemeen welbevinden. Als deel van het spijsverteringsstelsel hebben de darmen twee belangrijke functies: het voedsel te verteren en voedingsstoffen op te nemen, maar afvalstoffen en gifstoffen juist te weren. Je darmen bevatten miljarden bacteriën, zowel nuttig als schadelijk. Normaal gesproken is dit de darmflora in evenwicht. Maar een drukke levensstijl kan het evenwicht verstoren en dit verstoren heeft een onregelmatige stoelgang tot gevolg, tast de activiteit van uw darmen aan en de beweeglijkheid van uw ontlasting. Het resultaat? Je energie niveau daalt en je voelt je verzwakt. Kenmerkende eigenschappen van Detoxner Natuurlijke Detox Programma Detoxner Detox bevat hoog kwalitatieve, bio-actieve stoffen die uw darmfunctie snel optimaliseren en verstoringen effectief oplossen. Detoxner Detox heeft een sterke zuiverende en reinigende werking en het ondersteunt je stofwisseling. Het effect van Detoxner Detox is binnen een dag merkbaar! Detoxner Detox is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex, een bio-actieve verbinding uit planten. 2QR-complex is uniek in zijn vermogen om schadelijke bacteriën selectief neutraliseren. De prebiotische ingrediënten werken als 'krachtvoer' voor de nuttige bacteriën waarbij zij hun ontwikkeling en groei ondersteunen. Hierdoor herstelt Detoxner Detox het evenwicht in de darmflora, past deze aan en optimaliseert wederom de darmfunctie. Dit unieke effect is absoluut natuurlijk en onschadelijk. Detoxner Detox stimuleert de opname van waardevolle voedingsstoffen, met een bijzondere combinatie van vezels zoals inuline en psyllium. Deze vezels reguleren de stoelgang en het vochtgehalte van de ontlasting. Daarnaast stimuleren deze plantaardige vezels ook de activiteit van uw darmen en verbeteren de consistentie van uw ontlasting. Wat is het effect van het gebruik van Detoxner Detox? activering van de peristaltische bewegingen van de darmen herstel en optimalisering van de natuurlijke darmflora regulatie van de vochtbalans en een gezonde stoelgang ondersteuning van de opname van voedingstoffen

Specificaties

Maat/inhoud: 25st
Productnaam Detox
Merk Detoxner
EAN 8719324297028
Artikelnummer 1183394
Inhoud 25st

Meer informatie

Detoxner Detox

Medisch hulpmiddel

Toepassing
Herstelt en verbetert het natuurlijk evenwicht in de darmen

- Zuivert de darmen
- Herstelt een gezonde darmflora
- neutraliseert schadelijke bacteriën
- stimuleert de darm activiteit
- Ondersteunt de opname van essentiële voedingstoffen
- Natuurlijk en effectief

Samenstelling
Het poeder van de detoxner-mix bevat een hoogwaardig mengsel van 2QR-complex**, fructo-oligosacchariden, psyllium en inuline.
De detoxner-drink bruistabletten bevatten 2QR-complex**, fructo-oligosacchariden en inuline.
** Het 2QR-complex is gepatenteerd en bestaat uit natuurlijke polysacchariden (crosspolymeer van galactoarabinaan en polyglucuronzuur)

Aanwijzing voor het gebruik
Detoxner® Detox is een programma van 5 dagen. Begin vijf dagen achter elkaar de dag met één glas Detoxner®-mix op een lege maag. Gedurende elke dag drinkt u ook 4 glazen DETOXNER®-drink: iedere ochtend (na het glas Detoxner®-mix) en bij het ontbijt, de lunch en het avondeten.

Mix: 
Leeg de inhoud van een zakje in een glas.
Doe er water of vruchtensap bij en roer het goed door. 
Drink het meten op, gevolgd door nog een glas water of vruchtensap.

Drink:
Los een tablet op in een glas.
Meteen opdrinken.

Zo haalt u het meeste uit uw vijfdaagse detox programma:

Drink voldoende water (1,5 liter per dag)
Zorg dat u genoeg lichaamsbeweging krijgt
Vermijd alcohol, koffie en (rood) vlees
Eet lichte maaltijden

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Niet gebruiken bij
- Als u overgevoelig bent voor een of meer van de bestanddelen.
- Als u lactose-intolerant bent.
- Als u last krijgt van plotselinge buikpijn.
- Als u last krijgt van onduidelijke buikpijn of als er kans is op een darmperforatie.
- Als u lijdt aan een acute inflammatoire darmziekte (zoals colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn).
- Als u last hebt van darm obstructie
- Als u een darmoperatie hebt gehad.
- Als u een kind bent jonger dan 16 jaar.

Bewaren bij kamertemperatuur (10-25°C), in de oorspronkelijke verpakking die de bestanddelen beschermt tegen vocht en licht.
Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren.

Distributeur:
TheOTClab B.V.
Koninginneweg 152
1075 EE Amsterdam

 

Over Detoxner

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

favorite_border