Actie
Broodmix bruin

Broodmix bruin

Dr Schar
Inhoud:
1000g
5,25 4,12 je bespaart 22%
dr-schar
2c41c480-2f2b-4415-b77b-2efb9b8d1a0d
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland

Volumekorting

vanaf 1 stuks €4,12 p/stuk
  • check

    Levertijd 1-2 werkdagen

  • check

    Wij leveren in Nederland, België en Duitsland

  • check

    Spaarsysteem voor trouwe klanten

  • check

    Avondbezorging mogelijk

  • check

    Gratis verzending vanaf 50,- (NL)

     

Hulp nodig?  Onze specialisten geven je gratis deskundig advies. Neem contact op met onze klantenservice.

local_shipping

Let op: Je wilt meer artikelen bestellen dan we momenteel in voorraad hebben. We zullen hierover indien nodig contact met je opnemen.

Productomschrijving

Glutenvrije kant-en-klare meelmix voor bruinbrood

Specificaties

Maat/inhoud: 1000g
Productnaam Broodmix bruin
Merk Dr Schar
EAN 8008698008997
Artikelnummer 1045340
Inhoud 1000g

Meer informatie

Dr Schar Broodmix bruin

Kant-en-klare, glutenvrije meelmix van Schär om heerlijk bruin brood te bakken.

Ingrediënten
Maïszetmeel, lijnzaadmeel 12%, boekweitmeel 8%, erwtenzemelen, rijstzemelen, plantaardige vezels (psyllium), suiker, verdikkingsmiddel: guarpitmeel; zout.
Kan sporen van soja bevatten.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie / kJ
1410  kJ
Energie / kCal
334  kcal
Vetten
2,2   Gram
- waarvan verzadigd 
0,4  Gram
Koolhydraten
64  Gram
- waarvan suikers
2  Gram
Voedingsvezels
15  Gram
Eiwitten
6,5  Gram
Zout
0,87  Gram

Gebruik
Voor bruinbrood: 500 gram Mix It Dunkel, 6 gram olie, 10 gram droge gist of 12 gram verse gist, 630 ml water, 8 gram zout.

Doe de meelmix in een kom. Meng de Mix It Dunkel met de droge gist en met het water.  Gebruikt u verse gist, laat deze dan in wat lauwarm water (30℃) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed alles gedurende ca. 2 minuten met een mixer met deeghaken op de laagste stand. Doe daarna zonder de mixer uit te schakelen de olie bij het deeg, zet de mixer op een hogere stand en kneed het deeg nog 4-5 minuten. Doe het deeg in een ingevette en bestoven bakvorm. Strijk het glad. Bedek de broodvorm met een vochtige theedoek of met huishoudfolie en laat het deeg op een warme plaats ca. 30-45 minuten rijzen (tot het in omvang is verdubbeld). Bestrijk het gerezen brood met wat zonnebloemolie; zo krijgt het na het bakken een mooie bruine korst. Plaats in de tussentijd een vuurvaste schaal met water op de bodem van de oven en verwarm voor op 190°C (met boven- en onderverwarming). Bak het brood in 60 minuten gaar. Neem het brood uit de oven, keer de vorm om en snijd het brood pas aan, wanneer het volledig is afgekoeld. Het brood in de koelkast bewaren.

Droog en afgesloten bewaren.

 

Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland

Over Dr Schar

Spaarprogramma

Trouwe klanten willen wij graag waarderen en daarvoor hebben wij voor jou een GRATIS spaarpuntenprogramma ontwikkeld, waarmee je achteraf 5% korting ontvangt.

Voorwaarde is wel dat je altijd een account aanmaakt en daarmee ingelogd bent als je een bestelling plaatst. 
Bij iedere bestelling ontvang je per bestede euro 1 spaarpunt, bijvoorbeeld een product kost € 15,25 en daarmee ontvang je automatisch 15 spaarpunten. 
Indien je 100 spaarpunten heeft, kun je bij jouw volgende bestelling € 5 euro korting genieten.
Tijdens het afrekenen zie je dan onderaan een optie om je spaarpunten in te wisselen, 100 spaarpunten = € 5 korting, 200 spaarpunten = € 10 korting, etc. 
In jouw accountgegevens kun je altijd jou actuele aantal spaarpunten bekijken.

LET OP: Je ontvangt geen spaarpunten op producten die al tegen een bepaalde actieprijs of met een bepaalde korting worden aangeboden, m.a.w. je ontvangt alleen spaarpunten op producten die tegen de normale of standaard verkoopprijs worden aangeboden.

Glutenvrije kant-en-klare meelmix voor bruinbrood
favorite_border