Fusilli 4 granen, glutenvrij
Deze glutenvrije biologische fusilli wordt volgens authentiek recept in Italie gemaakt.
Gedroogde 4-granen pasta op basis van mais, rijst, boekweit en quinoa.
Ingredienten:
Maismeel* 75%, Rijstmeel* 10%, Boekweitmeel* 10%, Quinoameel 5%,
* = Biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1514 kJ / 357 kcal |
Vetten |
2 gram |
waarvan verzadigd |
0,6 gram |
Koolhydraten |
75,7 gram |
waarvan suikers |
0,7 gram |
Voedingsvezels |
7,4 gram |
Eiwitten |
<0,1 gram |
Zout |
3,4 gram |
Gebruik:
Voor het perfect koken: gebruik 1 liter water voor 100 gram pasta. Voeg een snuifje zout toe en breng het water aan de kook. Wanneer het water kookt de spaghetti toevoegen. 6 tot 8 minuten laten koken voor 'al dente' pasta, daarna afgieten. Tussendoor regelmatig roeren.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.
Fabrikant:
Udea BV
Doornhoek 4040
5465 TD Veghel