Effectief detoxen met Leptin Teatox afslankthee

Leptin Teatox breekt wereldwijd elk record!

Afslankthee

Al tientallen jaren wordt afslankthee over de hele wereld gebruikt om gewicht te verliezen. Een groot nadeel van deze theeën is echter dat vooral de laxerende werking ervoor zorgt dat men snel en makkelijk afvalt, terwijl het lichaam tegelijkertijd veel vocht verliest.
Nu is er voor het eerst een afslankthee op de Nederlandse markt zónder laxerend effect, maar die wél voor gewichtsverlies zorgt; SKINNY teatox afslankthee! Leptin SKINNY teatox afslankthee is in Engeland en Amerika al niet meer aan te slepen, omdat deze 36-daagse afslankkuur doet wat het belooft en enkel voordelen kent.
Het Teatox pakket voor een 36-daagse kuur bestaat uit Skinny Teatox en Colon Night tea, die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Om echter het beste synergetische effect uit beide theeën te halen, is een combinatie van de 2 pas een échte teatox! De Skinny Tea zorgt voor ondersteuning bij het afslanken, terwijl de Colon Night Tea zorg draagt voor het detox effect.

Leptin Skinny Teatox

Leptin Skinny Teatox afslankthee bestaat uit een combinatie van verschillende 100% natuurlijke ingrediënten, zoals Sencha (groene thee), Yerba Maté (kruidenthee), gojibessen, citroengras, paardebloem, brandnetel en Ginseng. Yerba Maté draagt bij tot gewichtsbeheersing, helpt een gezond lichaamsgewicht te behouden en ondersteunt de lipidenafbraak. Paardebloem heeft een gunstige invloed op cholesterol-waarden en Ginseng helpt een normale bloedglucosespiegel te handhaven.
Leptin Colon Night Tea is een echte detox thee, die ondersteuning biedt tijdens de reiniging van het lichaam van binnenuit. De ingrediënten van Colon Night Tea zijn tevens 100% natuurlijk en zijn o.a. meidoornbessen, limoen, psylliumvezels, rabarber en Valeriaan. Rabarber ondersteunt de darmfunctie en stoelgang, Valeriaan bevordert de activiteit van het spijsverteringsstelsel en Meidoorn helpt om beter in slaap te komen.

Door Skinny Teatox en Colon Night Tea te combineren volgt u één van de beste detoxprogramma’s en wordt het effect dat u met de afslankkuur van 36 dagen wilt bereiken, alleen maar versterkt!

Super actie in de fysieke winkel

Nu in de fysieke winkel van Broeders Gezondheidswinkel:

 1. Skinny Teatox 70 gr. € 18.95
 2. Colon Night Tea 18 zakjes € 18.95
 3. Thee Infuser € 7.95

Normaal samen 45.85 nu ter introductie samen slechts 29.95.

Volg Broeders Gezondheidswinkel!

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook en mis niks!

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht

Vraag & antwoord

Hier kunt u uw vraag stellen. Uitleg over de termijn waarbinnen vragen beantwoord worden.

Stel een vraag
 • Lies Nieuwenhuizen
  Lies Nieuwenhuizen (2 Maart 2016 om 10:21)

  Ik was vandaag bij u in de winkel en dit product komt pas volgende week woensdag aan. Zou u mij een bericht kunnen sturen. Of is het mogelijk dat het opgestuurd wordt?
  met vriendelijke groet,
  Lies

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Goedemiddag Lies,

   We hebben de levering van de Teatox naar voren kunnen halen en die zal naar verwachting voor het aankomende weekend in huis zijn.

   We kunnen dat eventueel ook opsturen. Wilt u ons dan uw adresgegevens doorgeven en wat u precies wilt bestellen? Dan zullen wij u het over te maken bedrag doorgeven.

   Met vriendelijke groet,

   Broeders Gezondheidswinkel

   Reageren
 • Mieke Sinnige
  Mieke Sinnige (30 Maart 2016 om 14:47)

  Goedemiddag, mijn vraag is wat die infuser precies is, die bij de actie hoort. Er staat niets over beschreven in het verhaal. Volg je dan ook een speciaal dieet bij die theekuur?
  Groeten, Mieke

  Reageren
  • Broeders Gezondheidswinkel

   Hallo Mieke,

   De infuser is eigenlijk gewoon een thee ei, waarmee je snel en eenvoudig van de losse thee een pot en/ofof een kop thee kunt zetten.

   Bij deze theekuur hoef je dus geen speciaal dieet te volgen! Het effect van de kuur is uiteraard beter wanneer je een beetje verantwoord eet en drinkt. Denk hierbij aan niet te veel koolhydraten, zo min mogelijk suikers, etc.

   Is uw vraag hiermee beantwoord?

   Met vriendelijke groet,

   Broeders Gezondheidswinkel

   Reageren
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel