Hoe kan ik snel en pijnloos gezichtshaar en beenhaar verwijderen?

Net als de meeste overige lichaamsbeharing van de mens, doorloopt ook beenhaar de zogenoemde haarcyclus. Dit is het proces vanaf het moment waarop een haar op de huid zichtbaar is, tot aan de haaruitval, waarna de cyclus opnieuw begint. Die bestaat uit drie verschillende fasen.

Groeifase van beenhaar

Bij beenhaar duurt de groeifase (anagene fase) 3 maanden, maar slechts 30% van het haar doorloopt deze fase op hetzelfde moment. De overige 70% bevindt zich dan al in een van de overige fasen (catagene en telogene fase), waarin het haar respectievelijk stopt met groeien en uitvalt of in rust is. In het laatste geval ontwikkelt het haar zich voor onbepaalde tijd niet, en is het dus niet zichtbaar.

Het scheren van beenhaar is vooral onder vrouwen in de Verenigde Staten en Noordwest-Europa een bekend fenomeen. Gladde benen zijn voor hen een teken van schoonheid en vrouwelijkheid.

Beenhaar bij mannen

Beenhaar bij mannen wordt niet gezien als een taboe, maar in de laatste jaren komt het scheren ook bij hen in de mode. Vooral mannelijke sporters, waaronder wielrenners en hardlopers, scheren hun lichaamshaar. Dit heeft mede een praktische reden: wondverzorging en massage is dan eenvoudiger.

Hoe kan ik me het beste scheren?

Het scheren van beenhaar kan zowel nat als droog. Zowel voor mannen als vrouwen is scheergerei te koop waarmee de benen kunnen worden geschoren: met name voor vrouwen wordt veel reclame gemaakt voor speciale scheermesjes en -apparaten waarin het taboe op zichtbaar (been)haar benadrukt wordt.

Met oude pincetten en een spiegel duurt het eeuwen om van die genante haartjes op uw gezicht af te komen en het is ook nog eens pijnlijk.

Wizzit Pincet

Maar nu bestaat er iets wat zowel snel als pijnloos is. En het werkt zo goed dat u niet eens een spiegel meer nodig hebt. De Wizzit is een ongelooglijke uitvinding die lastige haartjes zelf zoekt, vast neemt en verwijdert met wortel en al, zodat ze wekenlang niet meer teruggroeien! Deze unieke technologie trekt haartjes aan als een magneet zodat u nooit nog een spiegel nodig hebt.

Gewoon even met de Wizzit over de probleemzone gaan en alle haartjes verdwijnen. Daarom werkt hij 30, 40, of zelfs 50 keer sneller dan een pincet. Met de Wizzit verdwijnen zelfs stoppeltjes in een oogwenk. Dat komt omdat de Wizzit speciaal werd ontworpen om haartjes stevig vast te houden, hoe kort of fijn ze ook zijn. En door de roterende beweging worden haartjes van top tot wortel zachtjes maar grondig verwijderd.

Het is ideaal om lastige haartjes rond uw kin mee te verwijderen of op uw bovenlip, wenkbrauwen of waar dan ook op het gezicht. Het is bovendien ook perfect voor haartjes op de nek, onderarmen, handen, vingers, voeten, tenen en zelfs voor de bikinilijn!

Wizzit wordt u geleverd in een handig tasje. U krijgt ook gratis een handige manicure-en make upset.

Heeft u vragen of toevoegingen over het verwijderen van haartjes? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

« terug naar overzicht
Uw vraag stellen
Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.
Post your comment

Broeders Gezondheidswinkel