Samento Cat's Claw

Samento Cat's Claw

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

De Cat's Claw is een liaan met opvallend felle bloemen. Hij kent zijn oorsprong in Peru, Zuid-Amerika. Deze klimplant heeft zijn naam te danken aan zijn kleine, scherpe doornen die eruit zien als kattenklauwen. Al eeuwen geleden werd de schors en de wortels van deze liaan door Indianen gebruikt vanwege hun positieve werking op het immuun- en afweersysteem. De Cat's Claw werd door de Indianen als een heilige plant gezien.

Varianten

Er zijn diverse Cat's Claw varianten. De Samento variant is een  zeer krachtig extract. Het stimuleert het immuunsysteem, activeert het afweersysteem en het verhoogt de weerstand.

Assortiment Samento Cat's Claw

Bij Broeders Gezondheidswinkel is Samento Cat's Claw verkrijgbaar. Het is te verkrijgen in capsules of in vloeibare vorm. Het kan door zowel kinderen als door volwassenen gebruikt worden. Lees vóór gebruik de bijsluiter goed door. Heeft u vragen over het product of het gebruik ervan? Stel ze dan hieronder. Wij zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van een passend antwoord.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing